Yrkeslärare till svetsutbildning i Malmö

Veldi Kompetens

Dina arbetsuppgifter

Tycker du om att undervisa? Brinner du för ditt yrke? Ta chansen och var med oss på vår tillväxtresa! Vi söker nu dig som vill utbilda inom industri med inriktning svets!

Veldi Kompetens är Skånes ledande kompetensaktör inom industri som erbjuder vuxenutbildningar, arbetsmarknadsutbildningar och öppna utbildningar riktat mot företag. Som lärare ansvarar du för hela utbildningen och planerar, förbereder och genomför undervisningen i enlighet med de anvisningar och gällande regelverk som finns, samt våra interna riktlinjer och policys. Undervisningen innefattar både teoretiska och praktiska moment och du bör vara kompetent inom båda dessa delar. Eleverna börjar läsa Industriteknik Bas som innefattar kurser som mätteknik, ritningsläsning, arbetsmiljö och säkerhet för att sedan välja påbyggnad mot svets eller CNC. Vi söker nu dig som kan utbilda inom Industriteknik Bas och påbyggnad mot svets. I tjänsten ingår även anskaffning, planering och uppföljning av APL-platser där vi gärna ser att du bidrar med ditt kontaktnät inom branschen. Ett digitalt arbetssätt ser vi som självklart, speciellt i dessa tider så datorn bör vara ett vant arbetsverktyg för dig. Som yrkeslärare hos oss ingår du i ett team med andra industrilärare, administratör och verksamhetschef, vilken också blir din närmsta chef. Start sker efter överenskommelse, ansökningar och urval görs löpande. Detta är en semestertjänst med 40-timmars arbetsvecka och vi tillämpar provanställning i sex månader.
 

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad yrkeslärare och vill vara med på en expansionsresa där du får utbilda inom det du brinner för. Vi tror att du har undervisat ett par år och innan det arbetade i produktion inom området. Du behöver ha stor pedagogisk fallenhet och känna dig bekväm i att lära ut och prata inför grupp. Vi värdesätter din förmåga att inspirera och motivera våra elever och ser att du engagerar dig för deras personliga utveckling i en viktig fas i livet. Vi söker dig som är utåtriktad och värderar allas olikheter. Vid sidan av din pedagogiska sida ser vi att du tycker om att vara strukturerad och noggrann i ditt planerande av undervisningen där du naturligt tar stort eget ansvar. Kombinerat med ett självgående arbete ser vi gärna att du arbetar i lag med dina kollegor för att uppnå gemensamma mål. Du kommer ingå i en personalstyrka som arbetar tätt ihop så vi värdesätter förmågan att samarbeta och bidra till en bra stämning. Veldi Kompetens befinner sig i en spännande tillväxtfas så vi ser gärna att du vill vara delaktig i en målinriktad miljö med strävan efter att hela tiden utveckla verksamheten.
 

Om oss

Veldi Kompetens erbjuder dig en strategisk nyckelroll med en attraktiv närhet till både kärnverksamhet och ledning i en modern organisation som befinner sig i en långsiktigt spännande tillväxtfas. Du kommer ingå i ett arbetslag som värdesätter ett kreativt arbetssätt där eget initiativtagande uppmuntras. Veldi Kompetens har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott – vi erbjuder dig en viktig roll i ett företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas!
 

Annonsansvarig
Malin Werngren