Rektor/Utbildningsansvarig till Veldi Kompetens i Malmö!

Veldi AB

Dina arbetsuppgifter

Motiveras du av utveckling och trivs bäst i en roll där du har stor frihet och förtroende att forma en framgångsrik verksamhet? Är du en passionerad och affärsmässig ledare som vill vara med på en framgångsresa? Veldi Kompetens söker nu en riktigt vass Rektor/Utbildningsansvarig stationerad i Malmö!

Som Utbildningsansvarig på Veldi Kompetens innehar du en rektorsfunktion där din uppgift är att ha ett helhetsansvar för verksamheten genom att planera, leda och vidareutveckla utbildningsenheten. Du har fullt ansvar för ekonomi, personal och arbetsmiljö och genomför samt säkerställer därmed god introduktion av nya medarbetare samt kvalitativa avslut för de som lämnar. Vår skola i Malmö erbjuder vuxenutbildning och arbetsmarknadsutbildning, och vi söker dig som med stort engagemang vill utveckla verksamheten mot nya mål. Som Utbildningsansvarig är du vår främste bärare av våra mål, kvalitet och pedagogik och det är din helhetssyn som genomsyrar hela företaget. Du styr verksamheten så att den inom ramen för avtal och lagar strävar mot gemensamma mål och under hälsosamma samverkansformer. Du säkerställer att nödvändig kompetensutveckling finns, tillhandahålls och genomförs. Till din hjälp har du en engagerad och kunnig personalgrupp med lärare och administratörer. I uppdraget ingår även att skapa nätverk och samarbeta med externa kontakter exempelvis myndigheter, näringsliv samt övriga kontakter som är kopplade till verksamheten. Som Utbildningsansvarig sitter du med i Veldis operativa ledningsgrupp som leds av VD:n, som även blir din närmsta chef. Du är stationerad i Malmö.
 

Din profil

Vi söker dig som har stor pedagogisk erfarenhet och som är väl insatt i skolans styrdokument och vad det innebär att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete inom skolans värld. Du behöver ha avslutad eller pågående rektorsutbildning, och minst två års rektorserfarenhet. Har du dessutom bakgrund från läraryrket och ett kontaktnät inom industribranschen är det starkt meriterande. Vi ser att du har goda ledaregenskaper och är coachande i din roll som Utbildningsansvarig. Du kommer arbeta målinriktat med stort fokus på elev- och kundnöjdhet och därmed vill vi att du är kommunikativ, relationsskapande och strukturerad. Du tycker med fördel om att arbeta målstyrt mot tydliga tillväxtresultat. Du är noga med att hålla dig uppdaterad på utveckling och forskning inom det pedagogiska fältet och har förmågan att föreslå idéer och arbetssätt som gör Veldi Kompetens ännu bättre och därmed bidrar till att stärka varumärket ytterligare. Som person är du affärsmässig och målinriktad med en stark administrativ förmåga. Vi vill alltid ligga i framkant vad gäller digitaliseringen och vi ser gärna att du delar denna syn. Du trivs med att verka i en dynamisk miljö och har en trygg och positiv framtoning. Du är en duktig nätverkare som får energi av affärer och dynamiska möten. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper och sociala kompetens.

Krav:
- Två års erfarenhet som rektor
- Avslutat eller pågående rektorsutbildning
Meriterande:
- Bakgrund som yrkeslärare inom industri
- Kontaktnät inom industribranschen
 

Om oss

Veldi Kompetens erbjuder dig en strategisk nyckelroll med en attraktiv närhet till både kärnverksamhet och ledning i en modern organisation som befinner sig i en långsiktigt spännande tillväxtfas. Du kommer ingå i ett arbetslag som värdesätter ett kreativt arbetssätt där eget initiativtagande uppmuntras. Veldi Kompetens har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott – vi erbjuder dig en viktig roll i ett företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas!
 

Annonsansvarig
Malin Werngren