Svetsare sökes till framtida uppdrag!

Veldi Bemanning AB

Dina arbetsuppgifter

Trivs du i verkstadsmiljö med varierande arbetsuppgifter? Tycker du om att arbeta självständigt samtidigt som du är en bra lagspelare? Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta svetsning i olika metoder och material, slipning samt ritningsläsning. Arbetsområdet är Göteborg med omnejd.
 

Din profil

Vi söker dig som är van vid att arbeta självständigt. Du bör ha några års praktisk erfarenhet av svetsning och gärna inom samtliga metoder, TIG, MIG/MAG och MMA. Vi ser gärna att du har erfarenhet av svetsning i olika material och även vad vid slipning. Vi kommer dock lägga stor vikt på personlig lämplighet där du bör ha hög arbetsmoral, kan arbeta självgående men samtidigt är en god teamspelare. Det är meriterande om du har truckkort, traverskort samt utbildning i säkra lyft. Körkort ses också som starkt meriterande. Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift.
 

Om oss

Veldi Kompetens ingår i koncernen Strigo AB som är en kompetenskoncern inriktat på vuxnas utveckling i livet. Veldi Kompetens har idag verksamheter inom utbildningar, rekrytering & bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Med vår erfarenhet och vårt breda kontaktnät inom industribranschen, finns vi till hands med kompetensförsörjning som är matchad mot just det specifika behovet.
 

Annonsansvarig
Lina Murro