Svetsare med omgående uppdrag sökes!

Veldi Bemanning Eksjö

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som svetsare av större konstruktioner. Svetsmetoderna är 135/136 och 138 Viss kapning av material ingår i arbetsuppgifterna.
 

Din profil


Du bör ha flerårig vana av svetsning av större konstruktioner. Du bör också vara duktig på ritningsläsning och svetsbeteckningar då detta är ett krav för dessa konstruktioner. För denna tjänst krävs att du kan behärska svetsmetoderna 135/136 och om du tidigare arbetat med svetsmetod 138 är det meriterande. Svetsarprövning är meriterande. Att vara noggrann och initiativtagande är personliga egenskaper som är bra att ha för denna tjänst då det kräver att du kan arbeta självständigt.
Ett krav är att du förstår och kan prata svenska och läsa svenska instruktioner.
 

Företaget

Företaget är beläget ca 25 km utanför Vimmerby, det krävs att du har bil och körkort. Vi jobbar med större konstruktioner mot bl.a sågverk.
 

Om oss

Veldi Bemanning AB ingår i koncernen Strigo AB som är en kompetenskoncern inriktat på vuxnas utveckling i livet. Veldi Kompetens har idag verksamheter inom utbildningar, rekrytering och bemanning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Vi hjälper er att rekrytera, hyra in personal eller kompetensutveckla er egen organisation. Med vår erfarenhet och vårt breda kontaktnät inom industribranschen, finns vi till hands med kompetensförsörjning som ärt matchad mot just det specifika behovet.
 

Annonsansvarig
Ida Blombäck
Annonsansvarig
Mikael Holm