Vi söker platsansvarig till vår skola i Malmö!

Veldi kompetens i Malmö

Vad vi erbjuder

Motiveras du av utveckling och trivs bäst i en roll där du har stor frihet och förtroende att forma en framgångsrik verksamhet? Är du en passionerad och affärsmässig ledare med hjärtat på rätt ställe?
Veldi Kompetens söker nu en riktigt vass platsansvarig med övergripande ansvar för verksamheten i Malmö!
 

Dina arbetsuppgifter

Som platsansvarig på Veldi har du helhetsansvar för verksamheten genom att planera, leda och vidareutveckla utbildningsenheten.
Du har ansvar för ekonomi, personal och arbetsmiljö tillsammans med din närmsta chef.
Vi söker dig med stort engagemang för vuxenutbildning och som vill utveckla en verksamhet och ett företag mot nya mål. Som platsansvarig är du vårt främsta medium för mål, kvalitet och pedagogik, det är din helhetssyn som genomsyrar hela företaget.
Du styr verksamheten så att den inom ramen för avtal och lagar strävar mot gemensamma mål och under hälsosamma samverkansformer. Du säkerställer att nödvändig kompetensutveckling finns, tillhandahålls och genomförs.
Till din hjälp har du en engagerad och kunnig personalgrupp med lärare och administratörer. I uppdraget ingår att skapa nätverk och samarbeta med externa kontakter som myndigheter, näringsliv och övriga kontakter som är kopplade till verksamheten.
 

Din profil

Vi söker dig som har stor pedagogisk erfarenhet och som är väl insatt i skolans styrdokument och vad det innebär att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete inom skolans värld.
Erfarenhet från läraryrket och ett kontaktnät inom industribranschen är meriterande.
Vi ser att du har goda ledaregenskaper och är coachande i din roll. Du kommer arbeta målinriktat med stort fokus på elev- och kundnöjdhet, vill vi att du är kommunikativ, relationsskapande och strukturerad.
Du tycker med fördel om att arbeta målstyrt mot tydliga tillväxtresultat.
Som person är du affärsmässig och målinriktad med en stark administrativ förmåga. Vi vill alltid ligga i framkant vad gäller digitalisering och ser gärna att du delar denna syn.
Du trivs med att verka i en dynamisk miljö och har en trygg och positiv framtoning. Bland kollegor och medarbetare kommer du att uppskattas för att du är tydlig, strukturerad och handlingskraftig. Du är en duktig nätverkare som får energi av affärer och dynamiska möten. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper och sociala kompetens.
 

Om oss

Strigo AB är en kompetenskoncern med fokus på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen av varumärkena MoA lärcentrum, Cuben och Veldi Kompetens, och finns på flera orter i landet. Bolagen har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt rusta och matcha vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott har vi en spännande framtid framför oss!

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten, kontakta Mikael Visell på mikael.visell@veldikompetens.se

Vi ser fram emot att höra från dig!
 

Annonsansvarig
Mikael Visell