Regionchef till MoA Lärcentrum i Stockholm

MoA Lärcentrum

Dina arbetsuppgifter

Är du den som kommer ta MoA Lärcentrum till nästa steg? Nu satsar vi för att göra MoA Lärcentrum till det självklara valet inom vård- och omsorgsutbildning för elever och medarbetare i de kommuner vi verkar. Du får ett tydligt uppdrag; att göra MoA Lärcentrum till nummer ett inom vård- och omsorgsutbildning i Stockholms-regionen.

Nu söker vi dig som har samma ambition som vi – att växla upp och göra MoA Lärcentrum till det självklara valet inom Vård- och omsorgsutbildning i Stockholmsregionen. Du kommer ha ett övergripande ansvar för våra fem skolor i Stockholmsområdet och arbeta direkt under MoAs kvalitets- och utbildningschef. Det kommer vara din uppgift att leda enheterna på ett pedagogiskt och kvalitativt sätt. I ditt huvudsakliga uppdrag ingår det att samordna enheternas rektorer/verksamhetschefer och tillsammans arbeta upp ett konsekvent och effektivt arbetssätt. Du har personalansvar för sex rektorer/verksamhetschefer som du stöttar genom regelbundna träffar och ett nära samarbete. Vi vill att du delar våra värderingar och med hjärtat på rätt ställe vidareutvecklar verksamheterna mot et tydligt mål – att bli nummer ett i Stockholmsområdet. Detta självklart enligt de aktuella avtalsområdena med kommuner som uppdragsgivare. Din utgångspunkt kommer vara Älvsjö alternativt Huddinge, men med närvaro på övriga skolor i Stockholmsområdet.
 

Din profil

Du kommer älska ditt uppdrag om du är en driven och kreativ person som gärna jobbar på ett affärsmässigt och resultatinriktat sätt. Vi söker dig som genom din erfarenhet och driv i yrket vill göra MoA Lärcentrum till nummer ett av Vård- och omsorgsutbildning i Stockholm. Du ska gilla att skapa nya kontakter men också vårda befintliga. Relevant erfarenhet är roller som enhetschef, rektor eller verksamhetschef och gärna erfarenhet inom vuxenutbildning. Vi vill att du har bakgrund inom vård- och omsorgsutbildning eller som yrkesverksam sjuksköterska eller läkare. Meriterande är om du har befintliga kontakter inom exempelvis Vård och omsorgscollege, NAVET, kommunal och-/ eller som äldreomsorg.
Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper då vi vill att du delar samma ledord och värderingar som MoA – Hjärligt – Inspirerande – Engagerande – med Kvalité.
 

Företaget

-19-97 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi fler än 10 skolor från Uppsala i norr till Lund i söder samt en enhet, MoA Distans, som erbjuder distansutbildning till elever runt om i södra och mellersta Sverige. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, handel- och administrationsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan med stolthet säga att vi idag är störst i Sverige inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda över 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor.

Vi samarbetar med Veldi Bemanning vid annonsering för den här tjänsten. Intervjuer kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag – vi väntar på dig!
 

Annonsansvarig
Lina Murro