Specialpedagog till MoA Lärcentrum i Jönköping

MoA Lärcentrum

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en specialpedagog med placering i Jönköping! Vill du vara med och bidra med din kompetens i en utbildningskoncern som befinner sig i en spännande tillväxtfas? Läs vidare!

Ditt arbete kommer bestå utav att hitta väl fungerande rutiner för att kartlägga elevernas olika förutsättningar för utbildning och fånga upp de elever som har behov av stöd och extra anpassningar. Du ansvarar för att utveckla rutiner för hur en specialpedagog samarbetar med annan pedagogisk personal kring elever som har behov av extra stöd. Du kommer planera och genomföra grupp- och individhandledningar på våra skolor, både digitala och fysiska, med pedagogisk personal och elever. Samverkan med andra instanser som Specialpedagogiska myndigheten (SPSM), Föreningen för funktionshindrade och med läs- och skrivsvårigheter (FMLS) ingår också i rollen.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats där du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor, möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och där idéer och förslag på förbättringar och arbetssätt uppmuntras. 30 dagars semester och friskvårdsbidrag är bara några av de förmåner som ingår. Du kommer att utgå från vår enhet i Jönköping där MoA lärcentrum och Veldi Kompetens delar lokaler, men tjänsten innebär en del resande då du kommer att stödja och handleda personal och elever på andra orter, främst Göteborg.
 

Din profil

Som person har du en pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera människor du möter. Du brinner för att arbeta nära de studerande i deras utveckling och har ett inkluderande arbetssätt. Ett projekt- och problemorienterat arbetssätt faller naturligt för dig. Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och kreativitet.

Krav för tjänsten är specialpedagogexamen. Har du även tidigare erfarenhet av gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen är det ett stort plus. Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete samt digitalt lärande är meriterande, likaså tidigare arbete i systemen Alvis och It’s Learning.
 

Om oss

Strigo är en kompetenskoncern med fokus på vuxnas utveckling i livet som i dagsläget består av MoA lärcentrum, Veldi Kompetens och Omsorgslyftet Utbildningar. Vi har skolor på flera orter i landet, från Uppsala i norr till Lund i söder. Vi kan med stolthet säga att MoA Lärcentrum idag är ett av de större utbildningsföretagen i Sverige inom vård- och omsorgsutbildningar, men erbjuder även barn- och fritidsutbildning, handel- och administration och väktarutbildning. Veldi Kompetens expanderar kraftigt och har förutom utbildning inom industrin även bemanning- och rekryteringsverksamhet samt Stöd och Matchning. Du blir anställd på MoA Lärcentrum men kommer även jobba i systerbolaget Veldi. Koncernen har nu siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott har vi en spännande framtid framför oss!

Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetsomfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning på sex månader)
Löneform: Fast månadslön. Vi har kollektivavtal.

Intervjuer och urval sker löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt!
 

Annonsansvarig
Lina Murro