Vi söker dig med erfarenhet av industrin

Veldi bemanning i norrköping

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har flerårig vana av att arbeta inom industrin
 

Din profil

Vi söker dig som har flerårig vana av att arbeta på industri. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift.
Vi ser att du som söker är punktlig, lojal och tycker om att arbeta.
Högt meriterande är om du har kunskaper inom följande områden. Kantpress, svetsning, maskinoperatör, truckförare och allmän industrivana. Våra kunder finns i Norrköping med omnejd. Du bör därav kunna ta dig till arbetsplatser och måste därför inneha B-körkort och bil.
Tillsättningarna av tjänsterna kan gå snabbt, så tveka inte på att skicka in din ansökan idag.
 

Om oss

Veldi Kompetens ingår i koncernen Strigo AB som är en kompetenskoncern inriktat på vuxnas utveckling i livet. Veldi Kompetens har idag verksamheter inom utbildningar, rekrytering & bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Med vår erfarenhet och vårt breda kontaktnät inom industribranschen, finns vi till hands med kompetensförsörjning som är matchad mot just det specifika behovet.

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos Veldi Bemanning AB och arbetar ute hos vår kund. Det finns stora chanser att blir övertagen av kunden efter avslutat konsultuppdrag. Ansökningar tas inte emot via mail utan endast via ansökningslänken till vår hemsida.
 

Annonsansvarig
Kevin Karlsson