Till vår kund i Malmö söker vi nu en Montör!

Veldi Bemanning AB

Vad vi erbjuder

Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning.
 

Dina arbetsuppgifter

Har du erfarenhet av att jobba som montör, mekaniker eller kunskap och intresse för montering? Är du positivt inställd till ny kunskap och trivs med samarbete?
Då är det kanske dig vi söker!
 

Din profil

Vår kund växer och söker därför nu nya medarbetare till deras montör/ maskinbyggare-avdelning. Vi söker dig som har relevant yrkesutbildning eller erfarenhet inom industri/teknik eller fordon. I detta uppdrag blir du anställd av Veldi Bemanning AB med uttalad möjlighet att övergå till kundföretaget efter uppdragstiden.

Arbetstider: Dagtid

Vidare ser vi att du har:

Gymnasieutbildning
Tekniskt intresse
Svenska / Engelska

Meriterande om du har:
Kännedom om ERP-system
Kunskaper om el
Truckort

Utöver ovan nämnda krav så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är positiv, flexibel, driftig och lösningsorienterad.
 

Företaget

I mer än fem decennier har vår kund designat, tillverkat och sålt motorunderhållsutrustning för dieselmotorer.
Deras uppdrag är att förse sina kunder med toppmoderna motorvårdslösningar för att optimera driften av motorer där man kan spara tid och pengar med minimal miljöpåverkan.

Deras kunder är främst motorbyggare, redare, varv, verkstäder och kraftverk.
 

Om oss

Strigo AB är en kompetenskoncern med fokus på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen av varumärkena MoA lärcentrum, OLU – Omsorgslyftet Utbildningar och Veldi Kompetens, och finns på flera orter i landet. Bolagen har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott har vi en spännande framtid framför oss!

Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Alexandra och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS! Ansökningar tas inte emot via email utan endast via ansökningslänken till vår hemsida.
 

Annonsansvarig
Alexandra Daher