Vi söker nu en duktig aluminiumkapare

Veldi kompetens i Eksjö

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du främst kommer att arbeta med aluminiumkapning. Kapning av längre längder. Arbetet är förlagt på skift.
 

Din profil

Du ska ha flerårig vana av att arbeta med kapning av aluminium. Du bör tycka om att arbeta i ett arbetslag men också kunna vara självgående. Behärskar svenska i både tal och skrift. Att vara noggrann och initiativtagande är personliga egenskaper som är bra att ha för denna tjänst. Du ska ha truck och travers.
 

Företaget

Företaget är beläget i Vetlanda. Vi arbetar med all form av bearbetning av aluminiumprofiler mot byggindustrin.
 

Om oss

Veldi Kompetens ingår i koncernen Strigo AB som är en kompetenskoncern inriktat på vuxnas utveckling i livet. Veldi Kompetens har idag verksamheter inom utbildningar, rekrytering och bemanning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Vi hjälper er att rekrytera, hyra in personal eller kompetensutveckla er egen organisation. Med vår erfarenhet och vårt breda kontaktnät inom industribranschen, finns vi till hands med kompetensförsörjning som ärt matchad mot just det specifika behovet.
 

Annonsansvarig
Ida Blombäck
Annonsansvarig
Mikael Holm