Vass svetsare sökes!

Veldi kompetens i Eksjö

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som svetsare av större konstruktioner i plåt.
 

Din profil

Du bör ha flerårig vana av svetsning av större konstruktioner.
Du bör också vara duktig på ritningsläsning och svetsbeteckningar då detta är ett krav för dessa konstruktioner. För denna tjänst krävs att du kan behärska svetsmetod 135/138
Svetsarprövning är meriterande. Att vara noggrann och initiativtagande är personliga egenskaper som är viktiga för denna tjänst.
 

Företaget

Företaget är en totalleverantör av större plåtkonstruktioner. Som totalleverantör jobbar vi med allt från konstruktion, laserskärning, bockning, svetsning och lackering.
 

Om oss

Veldi Kompetens ingår i koncernen Strigo AB som är en kompetenskoncern inriktat på vuxnas utveckling i livet. Veldi Kompetens har idag verksamheter inom utbildningar, rekrytering och bemanning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Vi hjälper er att rekrytera, hyra in personal eller kompetensutveckla er egen organisation. Med vår erfarenhet och vårt breda kontaktnät inom industribranschen, finns vi till hands med kompetensförsörjning som ärt matchad mot just det specifika behovet.
 

Annonsansvarig
Ida Blombäck
Annonsansvarig
Mikael Holm