Är du en av de pressoperatörer vår kund Hydro söker?

Veldi Bemanning i Eksjö

Vad vi erbjuder

Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning. Det finns också alltid stora chanser att bli övertagen av kunden efter avslutat konsultuppdrag om man som konsult önskar det.
 

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi operatörer till Hydros pressar i Vetlanda.
Hantering av pressade profiler och packning av profiler. Viss kapning kan förekomma.

Då det är olika pressar vi söker till så kommer det också förekomma olika skiftgångar. 4-skift, 3-skift, konstant helg, dagtid med övergång till 2-skift framöver.
Arbetsplatsen är belagd i Vetlanda.
Denna tjänst är med start omgående.
 

Din profil

Vi söker dig som tidigare har industrivana. Har du tidigare jobbat som pressoperatör eller likvärdigt är detta högt meriterande.
Truck och traverskort.
Som person ska du vara arbetsvillig och flexibel. Initiativtagande och inte rädd för att ta i är andra egenskaper som du besitter.
Du kommer ingå i skiftlag så vi ser gärna att du som söker tycker om att arbeta med andra människor.
För att du ska kunna tillgodogöra dig all information med rätt förutsättningar så ska du ha svenskan i både tal och skrift.
 

Om oss

Strigo AB är en kompetenskoncern med fokus på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen av varumärkena MoA lärcentrum, OLU – Omsorgslyftet Utbildningar och Veldi Bemanning, och finns på flera orter i landet. Bolagen har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott har vi en spännande framtid framför oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet. Jag som arbetar med denna rekrytering är konsultchef Ida Blombäck och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast via mail.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS! Ansökningar tas inte emot via email utan endast via ansökningslänken till vår hemsida.
 

Annonsansvarig
Ida Blombäck
Annonsansvarig
Mikael Holm