Underhållsmekaniker Eksjö

Veldi AB

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en svetskunnig underhållsmekaniker till en av våra kunder i Eksjö!

Som underhållsmekaniker hos vår kund är dina främsta arbetsuppgifter att aktivt arbeta med underhåll/reparationer i produktionen. Detta innebär att det är ett omväxlande arbete där du kommer att arbeta med förbyggande och förbättrande underhåll av maskinerna inom tillverkningsindustrin.
 

Din profil

Vi söker dig som är en duktig och erfaren underhållsmekaniker med svetsbakgrund som har arbetat några år i tillverkningsindustrin. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, har en god initiativförmåga och är noggrann i arbetet du utför. Vi ser även att du är flexibel och kan ställa om när det krävs. Du kommer att arbeta självständigt men ingå i ett mindre arbetslag och därför är det viktigt att du är strukturerad och har förmåga att samarbeta med andra. Goda kunskaper om pneumatik och hydraulik är meriterande. Då det förekommer resor i tjänsten är det krav på B-körkort.

Vi ser gärna att du har:
  • Truckkort
  • Kunskaper om ritningsläsning
  • Heta arbeten


Omfattning: Heltid, arbetstiderna kan variera. Start enligt överenskommelse.

Vi har löpande urval så välkommen in med din ansökan redan idag
 

Om oss

Veldi Kompetens ingår i koncernen Strigo, som är en kompetenskoncern inriktat på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen även av MoA Lärcentrum och Lärgården, och finns på flera orter i landet. Veldi Kompetens har idag verksamheter inom utbildningar, rekrytering och bemanning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott – vi erbjuder dig en viktig roll i företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas!
 

Annonsansvarig
Ida Blombäck