Vår kund söker en fokuserad CAD konstruktör!

Veldi Bemanning AB

Vad vi erbjuder

Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning. Det finns också alltid stora chanser att bli övertagen av kunden efter avslutat konsultuppdrag om man som konsult önskar det.
 

Dina arbetsuppgifter

Regstans Produktion AB lägger i en högre växel och söker därför en fokuserad CAD Konstruktör som vill vara delaktig i deras utvecklingsresa. De tillverkar komponenter utifrån kunders underlag samt utvecklar och tar fram egna produkter med en ständig fokus på kundnytta, produktionseffektivitet och förbättringsarbete. Du kommer bli en av nyckelspelarna i ett entreprenörsdrivet företag och blir delaktig i hela processen från beställning, framtagande av prototyper och tester, så ett lösningsorienterat och kreativt sinne är av vikt. På Regstans arbetar de aktivt med att bibehålla och arbeta upp en hållbar företagskultur, med förhoppning att deras medarbetare ska känna trygghet och därmed finna inspiration och motivation i sitt dagliga arbete.
 

Din profil

Är du en riktigt vass CAD ritare och känner tillfredställelse att grotta ner dig i detaljer om hur du kan effektivisera fram den bästa lösningen för oss och våra kunder? Besitter du en stor kreativitet och ett lösningsfokuserat mindset? Då kan du vara vår nya medarbetare.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderingar i rekryteringen, och eftersom företaget arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Konstruera nya komponenter och produkter
Vara delaktig i nya projekt och ge input för bästa möjliga konstruktion
Skapa och anpassa CAD-ritningar efter kundens underlag och/eller beskrivning
Stöd till produktion och säljorganisationen
Skapa stansprogram för nya artiklar

För att vara aktuell för tjänsten har du
Några års erfarenhet av CAD ritning
Gedigen kunskap i SolidWorks, sheet metal-modulen
Erfarenhet av produktionsnära konstruktion, gärna tunnplåt

Meriterande om du har
Kunskap av programmering i Trutops eller likvärdigt
El-kunskaper
 

Företaget

Regstans Produktion AB är ett tillverkande företag som är legoleverantör till välkända svenska industriföretag och som även tillverkar egna produkter under varumärkena Masterlite, Tectoflow och Tectopower. De arbetar främst inom tunnplåt med stansning, bockning, svetsning och montering.
Som legoleverantör är de stolta över att kunna bidra till att produktionsanpassa kundernas produkter. De är gärna med tidigt i utvecklingsfasen för att bidra med deras produktionskunnande eller vidareutveckling av en befintlig produkt.
I dag är de cirka 25 medarbetare och ser att de kommer behöva öka mer inom en snar framtid.
 

Om oss

Strigo AB är en kompetenskoncern med fokus på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen av varumärkena MoA lärcentrum, OLU – Omsorgslyftet Utbildningar och Veldi Kompetens, och finns på flera orter i landet. Bolagen har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott har vi en spännande framtid framför oss!

Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Malin Werngren och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS! Ansökningar tas inte emot via email utan endast via ansökningslänken till vår hemsida.
 

Annonsansvarig
Malin Werngren