Arbeta som svetslärare på vår skola i Stockholm!

Veldi AB

Dina arbetsuppgifter

Vill du vara med och forma en modern och nytänkande utbildning? Vi söker nu dig som vill utbilda inom industri med inriktning svets. Ta chansen och sök redan idag!

Som svetslärare på Veldi Kompetens ansvarar du för hela undervisningen inom industriteknik med inriktning mot svets tillsammans med dina kollegor. Du planerar, förbereder och genomför lektioner i enlighet med de anvisningar och gällande regelverk som finns inom våra kundavtal samt våra interna riktlinjer och policys. Undervisningen innefattar både teoretiska och praktiska moment och du bör vara kompetent inom båda dessa delar. I tjänsten ingår även anskaffning, planering och uppföljning av APL-platser där vi gärna ser att du bidrar med ditt kontaktnät inom branschen. Du bör vara van vid att ta stort eget ansvar och initiativtagande för att strukturera arbetet på bästa sätt. Kombinerat med ett självgående arbete ser vi gärna att du arbetar i lag med dina kollegor för att uppnå gemensamma mål. Du kommer ingå i en personalstyrka som arbetar tätt ihop så vi värdesätter förmågan att samarbeta, såväl med övriga industrilärare och pedagogiska resurser som med administratör och verksamhetschef, som även kommer vara din närmsta chef. Veldi Kompetens befinner sig i en spännande utvecklingsfas där vi vill att du ska bidra till att föra Veldi framåt!

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Arbetstid: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning 6 månader)
Löneform: Fast månadslön, vi tillämpar individuell lönesättning.
 

Din profil

Vi söker dig som brinner för en bra utbildning och som vill ge dina elever goda förutsättningar ut i arbetslivet. Det är starkt meriterande om du är legitimerad yrkeslärare om inte, så har du minst några års erfarenhet från att lära ut inom ämnet och jobbat inom tillverkningsindustrin. Har du färska svetsarprövningar och IWS-utbildning är detta meriterande. Vi värdesätter din förmåga att inspirera och motivera våra elever och ser att du engagerar dig för deras personliga utveckling i en viktig fas i livet. Vi söker dig som är utåtriktad och värderar allas olikheter. Har du ett lokalt kontaktnät inom industribranschen är det meriterande. Vid sidan av din pedagogiska sida ser vi att du tycker om att vara strukturerad och noggrann i ditt planerande av undervisningen. Vi strävar efter att ligga i framkant vad gäller digitaliserat arbete och vill därför att du tycker om och har erfarenhet av att arbeta digitalt. Då du kommer ingå i ett litet arbetslag vill vi att samarbete är en självklarhet för dig. Veldi Kompetens befinner sig i en spännande tillväxtfas så vi ser gärna att du vill vara delaktig i en målinriktad miljö med strävan efter att hela tiden utveckla verksamheten.
 

Om oss

Veldi Kompetens ingår i koncernen Strigo AB, som är en kompetenskoncern inriktat på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen även av MoA Lärcentrum och Omsorgslyftet Utbildningar, och finns på flera orter i landet. Veldi Kompetens har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning. Våren 2021 gick Storskogen in som ägare, Storskogen är en svensk privatägd företagsgrupp som förvärvar och utvecklar små och medelstora bolag på lång sikt. Storskogen omsätter totalt över 10 miljarder kronor. Kort och gott – vi erbjuder dig en viktig roll i ett företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Om du vill veta mer?
Om du har frågor om tjänsten eller om hur processen ser ut i sin helhet så kontakta Samuel Carlsson.

OBS! Ansökningar tas inte emot via mail utan endast via ansökningslänken till vår hemsida
 

Annonsansvarig
Samuel Carlsson