Industriarbetare

Veldi kompetens Eksjö

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i en trevlig miljö ihop med ett härligt gäng. Dina arbetsuppgifter kommer vara att köra stansmaskin och aluminium kapning. Arbetstiden är förlagd på 2-skift.
 

Din profil

Du är en person som är glad och positiv. Vi arbetar i grupp, så vi ser gärna att du är bra på att samarbeta. Du bör vara kvalitetsmedveten och lösningsorienterad.
 

Om oss

Veldi Kompetens ingår i koncernen Strigo AB som är en kompetenskoncern inriktat på vuxnas utveckling i livet. Veldi Kompetens har idag verksamheter inom utbildningar, rekrytering och bemanning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Vi hjälper er att rekrytera, hyra in personal eller kompetensutveckla er egen organisation. Med vår erfarenhet och vårt breda kontaktnät inom industribranschen, finns vi till hands med kompetensförsörjning som ärt matchad mot just det specifika behovet.
 

Företaget

Företaget är beläget i Vetlanda kommun. Vi är ett legoproduktionsföretag som arbetar med bearbetning av aluminium allt från strängpressad till gjuten. Vi jobbar också med montering.
 

Annonsansvarig
Ida Blombäck
Annonsansvarig
Mikael Holm