Verkstadsarbetare / Kantare / Svetsare

Veldi Bemanning AB

Vad vi erbjuder

Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning. Det finns också alltid stora chanser att blir övertagen av kunden efter avslutat konsultuppdrag om man som konsult önskar det.
 

Dina arbetsuppgifter

Då vår kund befinner oss i en expansiv fas söker vi dig som har en dokumenterad erfarenhet från mekanisk industriell verkstad eller liknande och vi ser även att du har en teknisk bakgrund med erfarenhet av verkstadsarbete som t.ex. kantning/svetsning och eller annat förekommande arbete i en verkstad.
 

Din profil

Du bör kunna ritningsläsning och ha lätt för att samarbeta, arbeta självständigt och vara stresstålig.
Noggrannhet och en hög arbetsmoral ser vi som en självklarhet.
Viss vana med att arbeta med dator krävs.
Dina arbetsuppgifter blir för närvarande att hjälpa till lite överallt, i kundens verkstad.
Meriterande om du kan svetsa TIG, rostfritt, aluminium svart plåt och eller kanta detaljer utifrån ritningar för att kunna framställa våra kunders önskemål.

Tjänsten är till början en inhyrning som löper ca 6 månader, med stora möjligheter till övertag hos kund.
Arbetstider: Dagtid: 6:30 – 16:00 mån – tor
Fredagar 6:30 – 11:45
 

Företaget

Vår kund är ett väletablerat företag som framför allt har plåtslagerier, stora och medelstora industrier som kunder. Företaget har ett tiotal anställda och är beläget i Öresundsregionen Malmö.
De kan med hjälp av en avancerad laserskärnings- och kantpressningsanläggning erbjuda en mycket hög kapacitet och kvalitet, korta leveranstider och bra priser på laserskärning av stål, rostfritt, aluminium-, koppar- och mässinglegeringar. För plåtdetaljer som kräver svarvning och/eller fräsning kan vi även erbjuda detta som komplement.
Det spelar ingen roll om det är prototyper, stora serier, små serier eller enstycksbitar. Vi har den utrustning som krävs för kostnadseffektiva lösningar.
Deras motto är: Att alltid sträva efter att ligga i framkant med ny teknik. Med hög produktionshastighet och precisionsutrustning kan vi alltid erbjuda kunden god kvalitet och minskade leveranstider.
 

Om oss

Strigo AB är en kompetenskoncern med fokus på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen av varumärkena MoA lärcentrum, OLU – Omsorgslyftet Utbildningar och Veldi Kompetens, och finns på flera orter i landet. Bolagen har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott har vi en spännande framtid framför oss! Om du vill veta mer? Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Malin Werngren och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan) Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig! OBS! Ansökningar tas inte emot via email utan endast via ansökningslänken till vår hemsida.
 

Annonsansvarig
Malin Werngren