CNC-operatörer till framtida uppdrag sökes!

Veldi Bemanning AB

Vad vi erbjuder

Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning. Det finns också alltid stora chanser att blir övertagen av kunden efter avslutat konsultuppdrag om man som konsult önskar det.
 

Dina arbetsuppgifter

Trivs du i verkstadsmiljö med varierande arbetsuppgifter? Tycker du om ett arbete som innefattar ansvar och stor noggrannhet? Dina huvudsakliga uppgifter är arbete i CNC-styrda maskiner där du förbereder, övervakar samt kontrollerar ditt utförda arbete. Arbetsområdet är i Malmö med omnejd.
 

Din profil

Vi söker dig som trivs i ett strukturerat arbete där du behöver vara självständig samtidigt som du gärna arbetar i team. Du bör ha några års praktisk erfarenhet av arbete i CNC-styrda maskiner som levs upp till kvalitetskraven. Vi ser gärna att du har kompetens inom ritningsläsning samt olika mättekniker. Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift. Vi kommer dock lägga stor vikt på personlig lämplighet där du bör ha hög arbetsmoral och känner dig trygg i yrket. Det är meriterande om du har truckkort samt B-körkort. Känner du att detta stämmer detta in på dig? Sök redan idag, då vi har flera spännande företag som söker förstärkning.
 

Om oss

Veldi Kompetens ingår i koncernen Strigo AB som är en kompetenskoncern inriktat på vuxnas utveckling i livet. Veldi Kompetens har idag verksamheter inom utbildningar, rekrytering & bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Med vår erfarenhet och vårt breda kontaktnät inom industribranschen, finns vi till hands med kompetensförsörjning som är matchad mot just det specifika behovet.
 

Annonsansvarig
Malin Werngren