Vår kund söker nu dig med flerårig vana av att arbeta inom industri

Veldi Bemanning Eksjö

Dina arbetsuppgifter

En av våra kunder behöver förstärkning på sina bruk i Kvillsfors och Pauliström. Det som just nu initialt efterfrågas är operatörer till Produktion men även duktiga truckförare är intressant.
Förekommande arbetsuppgifter som operatör är att övervaka processen och laddning av råvara. Som truckförare är det lastning och lossning av gods. Hantering av gods görs också med travers.
Operatörsjobben och truckförare i produktionen innebär kontinuerlig skiftgång med 5-skift.
 

Din profil

Du ska ha flerårig vana av industrin med allt vad det innebär. För att kunna tillgodogöra dig all viktig information är det viktigt att du som söker behärskar svenskan i både tal och skrift. Vi ser att du som söker är initiativtagande och har lätt för att samarbeta. Körkort är ett krav för att kunna arbeta på utlastningen likaså truckkort. Har du traverskort är detta meriterande för tjänsten.
Andra egenskaper som är bra att ha för denna tjänst är att du är strukturerad, har lätt för att kommunicera och är van vid att arbeta mot uppsatta mål. Det är viktigt att du har en vilja att lära dig nya saker och att utvecklas.

Vi rekryterar löpande och hittar vi rätt så kommer du ha en omgående anställning.
 

Företaget

Metsä Tissue skapar en renare vardag. Vi är en ledande mjukpappersleverantör till hushåll och yrkesverksamma i Europa och världens ledande leverantör av fettbeständigt papper. Våra varumärken är Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin och SAGA. Vi har produktionsanläggningar i fem länder och sysselsätter cirka 2 700 personer. 2019 uppgick vår omsättning till 1 miljard euro. Metsä Tissue ingår i Metsä Group, en föregångare inom hållbar bioekonomi.
 

Om oss

Veldi Bemanning ingår i kompetenskoncernen Strigo AB tillsammans med MoA Lärcentrum och Omsorgslyftet Utbildningar. Vi är verksamma inom utbildning, rekrytering & bemanning samt stöd och matchning och nu har vi siktet inställt på att starta upp ytterligare nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Veldi Kompetens är en ledande aktör inom företagsutbildning, Komvux och arbetsmarknadsutbildning.
 

Annonsansvarig
Ida Blombäck
Annonsansvarig
Mikael Holm