Interkom växlar upp och söker sin nya stjärna!

Veldi Bemanning AB

Vad vi erbjuder

För kunds räkning söker vi nu en fältsäljare för rekrytering.

Här har du chansen att få vara med att skapa något nytt, bygga upp en ny säljorganisation där vi tillsammans skapar en motiverande kultur att fortsätta växa i.

Vi letar efter dig som brinner för att skapa långsiktiga relationer med kunder. Som förstår vikten av utmärkt service och att det är de små detaljerna som gör skillnad. Här tror vi att nyckeln till en hållbar utveckling ligger i att tillsammans skapa en motiverande kultur för att hela tiden komma framåt. För dig är det stimulerande när du kan förstå kundens behov och verkligen göra en skillnad, där båda står som vinnare. Här är alla lagspelare och vi hjälps åt i arbetet att bli den självklara helhetsleverantören av IT lösningar till företag.
 

Dina arbetsuppgifter

Blir du nyfiken?

Vi letar efter en ny positiv, nyfiken, driven person som stimuleras av självständigt arbete och hög aktivitetsnivå. Vi tror att du är en person som gillar att utmana dig själv och att du finner sann glädje i att skapa relationer med kunder och tillsammans finna den bästa lösningen för deras digitaliseringsresa.
 

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet som fältsäljare och att du innehar B körkort, gärna tillgång till egen bil. Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift och du rör dig vant i Officepaketet.

I denna rekrytering väger de personliga egenskaperna tungt, men det absolut viktigaste är att du har ett driv utöver det vanliga och att du motiveras av att jobba mot taklös provision.

Du arbetar mot en uppsatt budget och får löpande understöd och coachning av din försäljningschef.

Dessutom tror vi att du:
  • Är målinriktad och envis
  • Tar egna initiativ
  • Är professionell, lyhörd, nyfiken samt hög social kompetens
  • Trivs att jobba i ett högt tempo och mot deadlines
  • Är ödmjuk och prestigelös


Det är självklart mycket meriterande om du har några års erfarenhet av tjänsteförsäljning inom IT.

Vi erbjuder fast lön, provision.
 

Företaget

Interkom är en del av Teleman AB, vars fokus är att digitalisera företag med innovativa molntjänster. Ett Tech-bolag som jobbar mot B2B - kunder & levererar molnbaserade tjänster.
 

Om oss

Strigo AB är en kompetenskoncern med fokus på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen av varumärkena MoA lärcentrum, OLU – Omsorgslyftet Utbildningar och Veldi Bemanning, och finns på flera orter i landet. Bolagen har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott har vi en spännande framtid framför oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.

Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Malin Werngren och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast via mail.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS! Ansökningar tas inte emot via email utan endast via ansökningslänken till vår hemsida.
 

Annonsansvarig
Malin Werngren