CNC-lärare till skola i Stockholm

Veldi Kompetens

Dina arbetsuppgifter

Arbeta som CNC-lärare inom industriteknik på vår skola i Stockholm!

Vill du vara med och forma en modern och nytänkande utbildning? Ta chansen och sök redan idag!

Som lärare på Veldi Kompetens ansvarar du för hela undervisningen inom industriteknik med inriktning mot CNC. Du planerar, förbereder och genomför lektioner i enlighet med de anvisningar och gällande regelverk som finns inom Skolverkets kursplaner, samt våra interna riktlinjer och policys. Undervisningen innefattar både teoretiska och praktiska moment och du bör vara kompetent inom båda dessa delar. Du bör vara van vid att ta stort eget ansvar och initiativtagande för att strukturera arbetet på bästa sätt. Ett digitalt arbetssätt ser vi som självklart, speciellt i dessa tider då vår läroplattform It’s learning används flitigt. Kombinerat med ett självgående arbete ser vi gärna att du arbetar i lag med dina kollegor för att uppnå gemensamma mål.
 

Din profil

Vi söker dig som brinner för en bra utbildning och som vill ge dina elever goda förutsättningar ut i arbetslivet. Du behöver vara legitimerad yrkeslärare och ha ett par års erfarenhet från att lära ut inom ämnet. Vi värdesätter din förmåga att inspirera och motivera våra elever och ser att du engagerar dig för deras personliga utveckling i en viktig fas i livet. Vi söker dig som är utåtriktad och värderar allas olikheter. Har du ett lokalt kontaktnät inom industribranschen är det meriterande. Vid sidan av din pedagogiska sida ser vi att du tycker om att vara strukturerad och noggrann i ditt planerande av undervisningen. Vi strävar efter att ligga i framkant vad gäller digitaliserat arbete och vill därför att du tycker om och har erfarenhet av att arbeta digitalt. Då du kommer ingå i ett litet arbetslag vill vi att samarbete är en självklarhet för dig. Veldi Kompetens befinner sig i en spännande tillväxtfas så vi ser gärna att du vill vara delaktig i en målinriktad miljö med strävan efter att hela tiden utveckla verksamheten.
 

Om oss

Vad kan vi erbjuda dig? Förutom att få chansen att arbeta i ett företag som siktar högt och har goda förutsättningar för detta, kommer du få chansen att vara med från start i vår utbildningssatsning i Stockholm. Du kommer arbeta i våra lokaler i Årstaberg med moderna produktionsmaskiner. Vi vågar säga att vi har den bästa maskinparken på utbildningsmarknaden

Veldi Kompetens ingår i koncernen Strigo AB, som är en kompetenskoncern inriktat på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen även av MoA Lärcentrum och Omsorgslyftet Utbildningar, och finns på flera orter i landet. Veldi Kompetens har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott – vi erbjuder dig en viktig roll i ett företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas!

Detta är en semestertjänst med 40-timmars arbetsvecka och vi tillämpar provanställning i sex månader. Start sker efter överenskommelse, ansökningar och urval görs löpande så skicka in din ansökan redan idag då tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum.
 

Annonsansvarig
Samuel Carlsson