Transportledare sökes!

Veldi Bemanning AB

Vad vi erbjuder

Vi söker nu för kunds räkning en strukturerad transportledare. Vår kund trappar upp och behöver därför utöka sitt team med ytterligare en transportledare. I denna tjänst blir du anställd av Veldi Bemanning och det finns goda chanser till övertag av kund.
 

Dina arbetsuppgifter

På kontoret i Ystad kommer du tillsammans med dina kollegor att arbeta aktivt och målmedvetet för att lösa deras kunders olika behov. Vi söker dig som har ett utpräglat servicetänk och inte ger dig i första taget. För dig är det en självklarhet att ringa det extra samtalet som behövs för att hitta en lösning! Du planerar, leder och fördelar arbetet gentemot chaufförer i ett stundtals högt tempo samt utför lättare administrativa arbetsuppgifter.
 

Din profil

Vi ser gärna att du är en är social och en positiv person som har lätt för att samarbeta, man är ett litet gäng på en liten yta och därför bör du lätt kunna anpassa dig och vara flexibel. Du drivs av att hitta lösningar och är både strukturerad och prestigelös.
Initiativtagande och framåtanda är viktigt och du besitter en förmåga att skapa struktur och du har ett skarpt ordningssinne.

Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av transportledning eller annan relevant erfarenhet inom branschen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav och vi ser det som meriterande om du har CE- kort.
Arbetstiderna är mån-fre 8:00 – 17:00 och helgarbete förekommer.
 

Företaget

Kunden har idag ett stort antal lastbilar som trafikerar befintliga rutter i Nordeuropa. Bolaget har 30 anställda och har sina lokaler i Ystads hamn och Tomelilla.
Detta är en strategisk placering då Ystads hamn är en betydelsefull transportknutpunkt.
Här sammanstrålar färjor från Polen och Danmark med järnvägsnätet och europavägnätet. Detta gör att det är lätt att hantera såväl transporter som gods oavsett vart det är på väg i Nordeuropa och Norden.
 

Om oss

Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning. Det finns också alltid stora chanser att blir övertagen av kunden efter avslutat konsultuppdrag om man som konsult önskar det.

Strigo AB är en kompetenskoncern med fokus på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen av varumärkena MoA lärcentrum, OLU – Omsorgslyftet Utbildningar och Veldi Kompetens, och finns på flera orter i landet. Bolagen har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott har vi en spännande framtid framför oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.

Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Malin Werngren och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS! Ansökningar tas inte emot via email utan endast via ansökningslänken till vår hemsida.
 

Annonsansvarig
Malin Werngren