CNC-Operatör för svarvning

Veldi Bemanning AB

Vad vi erbjuder

För kunds räkning söker vi nu en erfaren CNC - operatör för svarvning.

Vår kund är i stark tillväxt och söker därför en person som vill vara med att växa och utvecklas vidare hos dem.
 

Dina arbetsuppgifter

Som CNC-Operatör hos vår kund, får du möjlighet att arbeta i en verkstad med en modern maskinpark som ständigt utvecklas och uppdateras. De är specialister på svarvning, fräsning, 3D-bearbetning och montering. Strävar alltid efter att ligga i framkant vad det gäller maskiner och teknik, vilket har gjort dem till en av de ledande aktörerna i södra Sverige idag.
De söker nu dig som är en erfaren CNC svarvare. Du arbetar självständigt med legotillverkning åt kund - från ritning till färdig produkt. I praktiken innebär det att du på egen hand programmerar, riggar, svarvar och gradar produktionsserier av olika storlekar.
Du erbjuds en varierande och spännande roll i ett välmående, stabilt och mycket expansivt företag.Deras anställdas trivsel är viktig för dem.
 

Din profil

  • Erfarenhet av programmering är ett krav.
  • Kommunikativ svenska är ett krav.
  • Erfarenhet av svarvning i Okuma är ett krav.
  • Erfarenhet av fräsning och svarvning med y-axel är ett krav.
  • Erfarenhet av Gibbs Cam är meriterande.


Du är en person som tar ansvar och egna initiativ. Du har lätt för att ta till dig nya tekniker, och trivs med att arbeta pragmatiskt och problemlösande. Vi tror att du besitter ett tålamod och känner dig tillräckligt trygg för att våga ta beslut självständigt, samt är insiktsfull nog att be om hjälp när situationen kräver det. Du är serviceinriktad och trivs i samarbete med kollegor.
Jobbet gäller en tillsvidareanställning med fast månadslön och start omgående. Med placering i Fosie, Malmö.
 

Företaget

Vår kund är en legotillverkande mekanisk verkstad som arbetar med skärande bearbetning med specialkompetens inom kvalificerad svarvning, fräsning, 3D-fräsning och simultan 5-axlig fräsning, med hög precision och ytfinhet. De monterar taktade flöden av komplexa maskiner eller styrda volymmontage, men även stora och små prototypmontage där de ombesörjer hela projekt oavsett produkternas komplexitet.

Deras kunder återfinns för närvarande bland annat:
Tillverkningsindustrin
Förpackningsindustrin
Medicinteknik
Försvarsindustrin
Design
HiFi
Bilindustrin
 

Om ossStrigo AB är en kompetenskoncern med fokus på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen av varumärkena MoA lärcentrum, OLU – Omsorgslyftet Utbildningar och Veldi Kompetens, och finns på flera orter i landet. Bolagen har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott har vi en spännande framtid framför oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.

Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Malin Werngren och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast via mail.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS! Ansökningar tas inte emot via email utan endast via ansökningslänken till vår hemsida.
 

Annonsansvarig
Malin Werngren