TIG och MMA svetsare sökes för uppdrag hos kund

Veldi Bemanning AB

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi nu en vass svetsare till Malmö!

Uppdraget sträcker sig 3 – 6 månader med stat omgående och där det är mycket goda chanser till övertag hos kund. Arbetsuppgifterna kan variera men handlar till stor del om svetsning av rör och alltid på olika platser runt om i Malmö, där man arbetar två och två. Vi ser att du har erfarenhet av att svetsa i låglegerat stål och har en Hög känsla för kvalité.
 

Din profil

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.

Krav för uppdraget:
Rör svetsare – Aktuella svetsarprövnings intyg rör nivå 111/141 MMA, TIG
Eller utgångna intyg som ej är äldre än tre år
Heta arbeten
Körkort
Flytande svenska eller engelska

Meriterande ör uppdraget:
ID06
SSG – säkerhetsutbildning
Rörmontör
Fallskyddsutbildning
Säkra lyft
Truckkort: Teleskoptruck C7

Villkor:
Arbetstider är 07:00–16:00, kan förekomma övertid och resor till annan ort

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
 

Företaget

Företagets affärsidé är att vara ledande i branschen på smidestjänster och industrirör och uppdragen finns inom branscherna olja, bygg, avfall, process, verkstadsindustri och energi. De arbetar efter en egen modell som bygger på tre starka ledord: Kvalitet, flexibilitet och säkerhet.
 

Om oss

Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning. Det finns också alltid stora chanser att blir övertagen av kunden efter avslutat konsultuppdrag om man som konsult önskar det.

Strigo AB är en kompetenskoncern med fokus på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen av varumärkena MoA lärcentrum, OLU – Omsorgslyftet Utbildningar och Veldi Kompetens, och finns på flera orter i landet. Bolagen har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott har vi en spännande framtid framför oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.

Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Malin Werngren och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS! Ansökningar tas inte emot via email utan endast via ansökningslänken till vår hemsida.
 

Annonsansvarig
Malin Werngren