Vi söker nu en flitig CNC operatör/ bitbytare med start omgående

Veldi Bemanning i Eksjö

Dina arbetsuppgifter

Nu söker en av våra kunder dig med erfarenhet av industriell tillverkning.
Du kommer arbeta som CNC operatör och dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att bearbeta bitar och byta bitar i maskin. Du kommer ingå i ett mindre arbetslag. Arbetstiderna är dagtid men skiftgång kan förekomma. Arbetsplatsen är strax utanför Ekenässjön, bra är om du har körkort så du kan ta dig till arbetsplatsen.
 

Din profil

Du ska vara punktligt, arbetssam och noggrann. Då företaget ökar i produktion krävs det att du är stresstålig och känner stort ansvar för din del för att produktionen ska fortgå.
Du ska ha kunskap i mätning och meriterande är om du har tidigare erfarenheter som bitbytare och cnc.
Det är också bra om du innehar truckkort.
 

Om oss

Veldi Kompetens ingår i koncernen Strigo AB som är en kompetenskoncern inriktat på vuxnas utveckling i livet. Veldi Kompetens har idag verksamheter inom utbildningar, rekrytering & bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Med vår erfarenhet och vårt breda kontaktnät inom industribranschen, finns vi till hands med kompetensförsörjning som är matchad mot just det specifika behovet.

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos Veldi Bemanning AB och arbetar ute hos vår kund. Det finns stora chanser att blir övertagen av kunden efter avslutat konsultuppdrag. Ansökningar tas inte emot via mail utan endast via ansökningslänken till vår hemsida.
 

Annonsansvarig
Ida Blombäck
Annonsansvarig
Mikael Holm