Pedagogisk resurs till Veldi i Borås.

Veldi kompetens AB

Vad vi erbjuder

Veldi Kompetens är idag en av Sveriges snabbast växande aktörer inom vuxenutbildning riktat mot industrin. Vi erbjuder en intressant roll i ett företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas!
  • Trygga anställningsvillkor då vi har kollektivavtal.
  • Friskvårdsbidrag.
  • Trevlig arbetsplats med engagerade kollegor.


 

Dina arbetsuppgifter

Motiveras du av att få hjälpa och inspirera deltagare som har brister i svenska språket eller saknar studievana? Har du erfarenhet att stödja personer med fysiska eller psykiska funktionsnedsättningar då är detta jobbet för dig då Veldi AB nu söker en empatisk och engagerad Pedagogisk resurs till Borås!

I rollen som pedagogisk resurs ser du till att våra deltagare klarar sin utbildning och efter sin utbildning erhåller ett jobb. Du har en avgörande roll då du säkerställer att våra deltagare inte avbryter sin utbildning hos oss i förtid. Du kommer jobba tillsammans med våra yrkeslärare och vara ett viktigt stöd för alla våra deltagare men framför allt för de som behöver extra stöd och hjälp för att klara sin utbildning.

 

Din profil

Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och har en hög pedagogisk förmåga. Du är empatisk och har god förståelse för olika kulturer.

Du är en duktig pedagog som får energi av att se människor växa och utvecklas. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper och sociala kompetens.

Vi vill att du:
- Har en genomförd och godkänd gymnasieutbildning.
- Behärskar svenska språket utomordentligt både muntligt och skriftligt.
- Har minst 1 års arbetslivserfarenhet gärna inom industri och/eller utbildning.
- Erfarenhet av pedagogiskt arbete.
- Vana att stötta personer med fysiska och/eller psykiska funktionsvariationer.
- Vana att arbeta i IT system såsom lär plattformen ”it´s learning”och systemet ”Alvis”.
- Grundläggande kunskap i assisterande teknik som t ex. talsyntes och stavningsprogram.
- Kunskap och erfarenhet att arbeta i Office programmen såsom word, excel och powerpoint.
- Trivs med att arbeta i en föränderlig miljö i högt tempo


 

Företaget

Provanställning 6 mån
Heltid

Sista ansökningsdag 2024-05-31

Har du frågor kring tjänsten kontakta Charlotte Staaf charlotte.staaf@strigogruppen.se
 

Om oss

Veldi ingår i koncernen Strigo AB, som är en kompetenskoncern inriktad på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen även av MoA Lärcentrum och Cuben Utbildningar, och finns på flera orter i landet. Veldi har idag verksamheter inom utbildning och bemanning. Våren 2021 gick Storskogen in som ägare, Storskogen är en svensk privatägd företagsgrupp som förvärvar och utvecklar små och medelstora bolag på lång sikt. Storskogen omsätter totalt över 10 miljarder kronor. Kort och gott – vi erbjuder dig en viktig roll i ett företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas!
 

Annonsansvarig
Charlotte Staaf