Nu söker vi vassa montörer av solceller

Veldi Bemanning AB

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av montering av solceller. Även enklare snickeriarbeten kan förekomma, så vi ser därför att du som söker gärna har vana av detta.
Ditt arbete är förlagt på dagtid och mestadels utomhus. Efter uthyrning finns goda möjligheter till vidare anställning. Rekrytering sker löpande.
 

Din profil

Som person bör du vara noggrann, initiativtagande och plikttrogen. Vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse för snickeri då det förekommer i denna tjänst. Du ska kunna behärska svenska i både tal och skrift. Att vara flexibel och kunna ställa om är bra egenskaper.
 

Företaget

Kunden utför konsultation, projektering, installation, driftsättning, och felsökning av elproduktionsanläggningar med fokus på solceller, energilager och laddinfrastruktur. Med full elbehörighet och lång erfarenhet inom byggbranschen har dom den kompletta lösningen för dig.
 

Om oss

Veldi Kompetens ingår i koncernen Strigo AB som är en kompetenskoncern inriktat på vuxnas utveckling i livet. Veldi Kompetens har idag verksamheter inom utbildningar, rekrytering & bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Med vår erfarenhet och vårt breda kontaktnät inom industribranschen, finns vi till hands med kompetensförsörjning som är matchad mot just det specifika behovet.
 

Annonsansvarig
Ida Blombäck
Annonsansvarig
Mikael Holm