Är du den svetsare vår kund söker?

Veldi Bemanning Eksjö

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som är en erfaren svetsare. Du kommer arbeta främst i robot Motoman. MIG/MAG och TIG. Arbetet är förlagt på 2-skift. Arbetsplatsen är strax utanför Vetlanda
 

Din profil

Vi ser att du som söker har god erfarenhet av industriellt arbete och att du är en mycket van svetsare.
Tjänsten kommer att tillsättas löpande, så vi kommer att prioritera de sökanden som har så god erfarenhet att du relativt omgående kan gå ut i produktionen.
Du som söker bör ha egenskaper som att vara självgående och initiativtagande. Du ska kunna behärska svenska språket. Du kommer att arbeta i ett team så att vara en lagspelare är viktigt för denna tjänst.
 

Företaget

Vi har en specialiserad komponenttillverkning av rör och profiler i stål, rostfritt stål, aluminium och koppar.
I samarbete med våra tekniker, verktygsmakare och våra samarbetspartners skapas konkurrenskraftiga lösningar, anpassade efter kundens krav. Det är nyckeln till vår framgång. Vi kan idag visa upp en imponerande rad referenskunder och projekt.
 

Om oss

Veldi Kompetens ingår i koncernen Strigo AB som är en kompetenskoncern inriktat på vuxnas utveckling i livet. Veldi Kompetens har idag verksamheter inom utbildningar, rekrytering & bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Med vår erfarenhet och vårt breda kontaktnät inom industribranschen, finns vi till hands med kompetensförsörjning som är matchad mot just det specifika behovet.

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos Veldi Bemanning AB och arbetar ute hos vår kund. Det finns stora chanser att blir övertagen av kunden efter avslutat konsultuppdrag. Ansökningar tas inte emot via mail utan endast via ansökningslänken till vår hemsida.
 

Annonsansvarig
Ida Blombäck
Annonsansvarig
Mikael Holm