Erfaren laseroperatör sökes till kund!

Veldi Bemanning

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en driven och erfaren laseroperatör till vår kund utanför Jönköping. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är plåtbearbetning i 2D-laser där du ställer maskinen, övervakar samt kontrollerar ditt utförda arbete.
 

Din profil

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom laserskärning med ett driv att fortsätta utvecklas inom området. Vi uppmuntrar egna initiativ och ett lösningsfokuserat arbetssätt för att tackla de utmaningar som kan uppstå i produktionen. Du bör trivas med att arbeta självständigt och vara trygg i din roll. Det är viktigt att du har kunskap inom ritningsläsning. Du ska behärska svenska i både tal och skrift.
Önskvärt är körkort och tillgång till bil, samt truckkort. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i TRUMPF-maskiner.
 

Om oss

Veldi Kompetens ingår i kompetenskoncernen Strigo AB tillsammans med MoA Lärcentrum och Omsorgslyftet Utbildningar. Vi är verksamma inom utbildning, rekrytering & bemanning samt stöd och matchning och nu har vi siktet inställt på att starta upp ytterligare nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott – vi erbjuder en intressant roll i ett företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas!

Detta är till en början ett konsultuppdrag via Veldi Bemanning AB med goda möjligheter till anställning direkt hos kund. Vänta inte med att skicka in din ansökan då urval och intervjuer hålls löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Ansökningar tas inte emot via mail utan endast via ansökningslänken till vår hemsida.
 

Annonsansvarig
Linda Algeskog