Bli vår nya pedagogiska resurs!

Veldi AB

Dina arbetsuppgifter

Om du vill du ha ett arbete där du hjälper våra elever i sina studier och vidare i jobb har du chansen nu, då vi söker ytterligare en pedagogisk resurs till vår verksamhet i Göteborg!

Veldi Kompetens är idag en av Sveriges snabbast växande aktörer inom vuxenutbildning riktat mot industrin. Vi vill ge våra elever en bra utbildning med så goda möjligheter att komma vidare i yrkeslivet som möjligt, och vi anstränger oss för att göra det.

Som pedagogisk resurs hjälper du våra lärare i undervisningen genom att jobba med eleverna enskilt eller i grupp, och stöttar dem i deras utbildning.
 

Din profil

Vi söker dig som förstår att varje individ har olika förutsättningar för att lära, men att alla kan nå sina mål om rätt förutsättningar ges. Du är positiv, serviceinriktad och tycker om känslan av att lära ut och följa upp för att försäkra dig om att kunskapen tagits emot rätt. Det är viktigt att du är ärlig, ansvarstagande och har en god social förmåga både när du arbetar självständigt och när du jobbar i grupp, då stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Du kan hantera Microsoft-paketet då vi använder Word och Excel i arbetet.
Du har goda datakunskaper överlag, och bra förmåga i att använda webbaserade kommunikationsverktyg som exempelvis Zoom, Microsoft teams och It’s Learning, som är vår läroplattform.

Vi tänker oss att vår nya kollega har arbetat inom industribranschen tidigare på ett eller annat sätt, exempelvis från CNC, svets, automation, underhåll eller som montör då detta är våra utbildningars inriktning. Vi värderar laganda högt och det är en självklarhet för oss att vi samarbetar utan prestige för vi anser att detta är en av våra framgångsfaktorer! Närmsta chef blir Ulf Nilsson, Rektor i Göteborg.

Du har B körkort och du kan uttrycka dig bra i svenska, både i tal och text.
 

Om oss

Veldi Kompetens ingår i kompetenskoncernen Strigo AB tillsammans med MoA Lärcentrum och Omsorgslyftet Utbildningar. Vi är verksamma inom utbildning, rekrytering & bemanning samt stöd och matchning och nu har vi siktet inställt på att starta upp ytterligare nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott – vi erbjuder en intressant roll i ett företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas!

Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer hålls löpande och tillsättning kan därmed ske innan sista ansökningsdag. Inga ansökningar tas emot via mejl utan endast via ansökningslänken på vår hemsida. Detta är en semestertjänst med 40-timmars arbetsvecka och vi tillämpar provanställning i sex månader.
 

Annonsansvarig
Lina Murro