Utbildningsledare inom automation och PLC samt elteknik till Malmö!

Veldi AB

Dina arbetsuppgifter

Bli vår pionjär när vi revolutionerar svensk industriutbildning genom rollen som nationell utbildningsledare inom automation och PLC samt elteknik!

Vi söker dig som ska bli vår sammanhållande länk när Veldi Kompetens nu tar täten och som första industriutbildningsföretag i Sverige erbjuder en tjänst med samlat nationellt ansvar för våra utbildningar inom automation och PLC samt elteknik.

Vi ligger i framkant när det gäller digitalisering och innovativa utbildningsmetoder, och du kommer att få en nyckelroll på en tillväxtresa med stora möjligheter till utveckling. Tjänsten innehåller ett stort antal kundkontakter och du kommer också synas en hel del i media då du bland annat kommer att ta fram utbildningsmaterial och skapa instruktions- och utbildningsfilmer på Youtube och andra kanaler. I din roll ingår även att stötta våra lärare i takt med att våra former för utbildning utvecklas och förfinas.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Lyfta våra utbildningar till nästa nivå genom att bland annat bygga upp kursrum med utbildningsfilmer kring Automation BAS på exempelvis Youtube.
- Ta fram kurspaket och finnas till hands för Veldis enheter som just nu byggs upp i exempelvis Göteborg, Jönköping, Stockholm och Växjö.
- Genomföra uppdrag åt Göteborgs stad som till exempel uppdragsutbildningar inom PLC och Automation. Här ingår även att ta fram kursmaterial, planera kurser samt sätta betyg.
- Stötta nya lärare i våra system samt leda arbetet på Youtube kring vår satsning på instruktionsfilmer.
- Vara lärare i AF:s system och hjälpa AF-elever som ska läsa Automation BAS.
- Skapa och genomföra YH-utbildningar efter näringslivets behov samt hålla kontinuerlig kontakt med vårt nätverk av intressenter.
- Genomföra och bygga kursrum till kursen Service och Underhåll till VUX på ett intressant och nytänkande sätt.
- Vara rörlig och ibland befinna dig på våra olika skolor för stöd på plats.
 

Din profil

Du har ett djup i dina kunskaper samt gärna även erfarenhet av utbildning. Om du tidigare arbetat praktiskt inom industrin är det förstås ett extra plus. Som person har du en förmåga att inspirera och motivera våra elever med god pedagogisk förmåga. Du är driven, strukturerad och vill framåt, dessutom bekväm i att lära ut och prata inför grupp. Du brinner även för de digitaliserade arbetssätt som nu ska lyfta landets industriutbildningar med hjälp av dina innovativa och entreprenöriella egenskaper.
 

Om oss

Veldi Kompetens ingår i kompetenskoncernen Strigo AB tillsammans med MoA Lärcentrum och Omsorgslyftet Utbildningar. Vi är verksamma inom utbildning, rekrytering & bemanning samt stöd och matchning och nu har vi siktet inställt på att starta upp ytterligare nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Veldi Kompetens är en ledande aktör inom företagsutbildning, Komvux och arbetsmarknadsutbildning.

Placeringsort kan anpassas efter rätt kandidat och annonsen ligger därför uppe på flera orter. Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer hålls löpande och tillsättning kan därmed ske innan sista ansökningsdag. Inga ansökningar tas emot via mejl utan endast via ansökningslänken på vår hemsida.
 

Annonsansvarig
Lina Murro