Svetsare sökes till framtida uppdrag! Malmö

Veldi Bemanning AB

Dina arbetsuppgifter


Trivs du i verkstadsmiljö med varierande arbetsuppgifter? Tycker du om att arbeta självständigt samtidigt som du fungerar bra i grupp? Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta svetsning i olika metoder och material, slipning samt ritningsläsning. Arbetsområdet är Malmö med omnejd.

 

Din profilVi söker dig som har några års praktisk erfarenhet av svetsning och som är van vid självständigt arbete. Du har erfarenhet inom samtliga metoder, TIG, MIG/MAG och MMA. Du har också erfarenhet av svetsning i olika material och i slipning. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och du har självklart en hög arbetsmoral. Det är meriterande om du har truckkort, traverskort samt utbildning i säkra lyft. Körkort ses också som starkt meriterande då det kan förekomma resor till arbetet. Vidare är det viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift.

 

Om oss


Veldi Kompetens ingår i koncernen Strigo AB som är en kompetenskoncern inriktat på vuxnas utveckling i livet. Veldi Kompetens har idag verksamheter inom utbildningar, rekrytering & bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Med vår erfarenhet och vårt breda kontaktnät inom industribranschen, finns vi till hands med kompetensförsörjning som är matchad mot just det specifika behovet.
 

Annonsansvarig
Malin Werngren