Utbildare i Elteknik och Automation till Malmö

Veldi AB

Dina arbetsuppgifter

Tycker du om att undervisa? Brinner du för ditt yrke? Ta chansen och var med oss på vår tillväxtresa för vi söker nu dig som vill utbilda inom elteknik och automationsteknik! Veldi Kompetens är en stark aktör inom företagsutbildning, komvux och arbetsmarknadsutbildning och vi söker nu behöriga yrkeslärare med legitimation inom yrket. Saknar du lärarlegitimation vill vi att du har god vana och erfarenhet från yrket.

Som yrkeslärare hos oss ingår du i ett team med andra industrilärare, administratör och verksamhetschef, vilken också blir din närmsta chef. Det är ditt ansvar att planera, förbereda och genomföra utbildningen i enlighet med de anvisningar och gällande regelverk som finns, samt våra interna riktlinjer och policys. Arbetet innebär teoretisk och praktisk undervisning på industritekniska programmet för vuxna samt kontakt med företag där eleverna arbetar under sina APL perioder. Dina ämnen, automation och elteknik, är två av fyra inriktningar inom elprogrammet och kompetenser som vi breddar vår industriutbildning med, och vi tror att du kommer tycka om att starta upp detta med oss.
 

Din profil

Vi ser att du har erfarenhet från undervisning sedan tidigare och innan det arbetade praktiskt inom området. Du inspirerar och motiverar våra elever med din goda pedagogiska förmåga, struktur och är bekväm i att lära ut och prata inför grupp. Vi strävar efter att ligga i framkant vad gäller digitaliserat arbete och vill därför att du tycker om och har erfarenhet av att arbeta digitalt.
 

Om oss

Veldi Kompetens ingår i kompetenskoncernen Strigo AB tillsammans med MoA Lärcentrum och Omsorgslyftet Utbildningar. Vi är verksamma inom utbildning, rekrytering & bemanning samt stöd och matchning och nu har vi siktet inställt på att starta upp ytterligare nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott – vi erbjuder en intressant roll i ett företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas!

Start sker efter överenskommelse, ansökningar och urval görs löpande så ansök redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Detta är en semestertjänst med 40-timmars arbetsvecka och vi tillämpar provanställning i sex månader.
 

Annonsansvarig
Lina Murro