TIG-svetsare sökes!

Veldi Bemanning

Dina arbetsuppgifter

Trivs du i verkstadsmiljö med varierande arbetsuppgifter? Har du ett stort intresse för manuell svetsning?
Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu en erfaren TIG-svetsare för uppdrag hos kund i Dalstorp. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta TIG-svetsning i borstat rostfritt stål. Materialets tjocklek varierar alltifrån 0,7 mm till 2 mm. Det förekommer även betning samt slipning.
 

Din profil

Vi söker dig som är van vid att arbeta självständigt. Du bör ha några års praktisk erfarenhet av TIG-svetsning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av slipning. Vi kommer dock lägga stor vikt på personlig lämplighet där du bör ha hög arbetsmoral, kan arbeta självgående men samtidigt är en god lagspelare. Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har:
  • Travers- och truckkort.
  • IW-certifikat


Arbetstider: 2-skift.
 

Om oss

Veldi Kompetens ingår i koncernen Strigo AB som är en kompetenskoncern inriktat på vuxnas utveckling i livet. Veldi Kompetens har idag verksamheter inom utbildningar, rekrytering & bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Med vår erfarenhet och vårt breda kontaktnät inom industribranschen, finns vi till hands med kompetensförsörjning som är matchad mot just det specifika behovet.
 

Annonsansvarig
Linda Algeskog